O nama

ŠIBENIK ALUMINIJ specijalizirana je majstorska radionica za proizvodnju i ugradbu aluminijske i PVC stolarije, njihovih pratećih elemenata te servisiranje i održavanje istih.

Tvrtka je osnovana u Travnju 1999 godine i od tada uspješno posluje te je postala jedna od najkvalitetnijih u svojoj branši, ne samo na svom domicilnom području nego i šire.

O tome svjedoči referentna lista radova koja je ispunjena stotinama različitih objekata, ŠIBENIK ALUMINIJ izradio je aluminijsku i PVC stolariju na mnogim stambenim jedinicama ili njihovim dijelovima, zatim na nizu različitih ustanova, cijelih naselja i urbanih vila.

Potvrdu svoje visoke kvalitete naša tvrtka dokazala je sudjelujući i u radovima na izgradnji stambeno-poslovnog kompleksa Sigma centar u Zagrebu.

ŠIBENIK ALUMINIJ svojim kupcima isporučuje građevinsku stolariju dizajniranu u različitim bojama na mjeru prema želji kupca.

U ponudi je nekoliko razina kvalitete vrata, prozora, kliznih stijena, harmo stijena, mrežica protiv insekata, grilja, roleta,. Osim ovih proizvoda ŠIBENIK ALUMINIJ isporučuje i unutarnja sjenila, žaluzine, trakaste i panel zavjese, kao i unutarnje role za staklene stijenke.

ŠIBENIK ALUMINIJ posluje u vlastitoj proizvodnoj hali koja se nalazi na adresi Bosuć bb u Bilicama nadomak Šibenika. Poslujemo u prostoru od cca 300 četvornih metara u kojoj se nalaze dvije odvojene univerzalne linije za proizvodnju građevinske stolarije i pratećih elemenata .